use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Spinazietoast met kip en mozzarella
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Spinazietoast met kip en mozzarella

Spinazietoast met kip en mozzarella

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    2 porties

Ingrediënten
 

  • 50 g Solo
  • zout
  • 3 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 2 bolletjes mozzarella
  • 300 g spinazie
  • peper
  • 150 g kip (filet,gekookt)
  • 2 eetlepels sesamzaadjes

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Stoof de spinazie in de Solo.
  2. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Roer er het sesamzaad door.
  4. Smeer de sneetjes brood in met de Solo Vloeibaar.
  5. Snij de kip in blokjes.
  6. Schik de spinazie op de sneetjes en verdeel er de kip over.
  7. Snij de mozzarella in schijfjes en verdeel ze over de toasts.
  8. Schuif ze onder de hete grill tot de kaas licht smelt.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.