Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
feestelijk

Sperziebonen met citroenboter

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Porties4 porties
goedkoop
bijgerecht
Belgisch
Vegetarisch
recipe image Sperziebonen met citroenboter
  • 60 g boter
  • 1 citroen
  • peper en zout
  • 600 g sperziebonen
  1. Maak de sperziebonen schoon. Rasp een theelepel schil van de citroen (alleen het gele deel, het wit eronder smaakt bitter). Pers de citroen uit.
  2. Kook de sperziebonen in circa 8 minuten beetgaar. Roer ondertussen de boter los met een el citroensap, de citroenrasp, peper en zout.
  3. Serveer de boter koud bij de sperziebonen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.