use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Sperziebonen met citroenboter
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Sperziebonen met citroenboter

Sperziebonen met citroenboter

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 60 g boter
  • 1 citroen
  • peper en zout
  • 600 g sperziebonen

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Maak de sperziebonen schoon. Rasp een theelepel schil van de citroen (alleen het gele deel, het wit eronder smaakt bitter). Pers de citroen uit.
  2. Kook de sperziebonen in circa 8 minuten beetgaar. Roer ondertussen de boter los met een el citroensap, de citroenrasp, peper en zout.
  3. Serveer de boter koud bij de sperziebonen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.