Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
aperitiefhapje

Sint-jakobsschelpen met veldsla, komkommer en munt

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd10 min
  • Voorbereiding5 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
aperitiefhapje
vis
schelpdieren
recipe image Sint-jakobsschelpen met veldsla, komkommer en munt
  • 12 sint-jakobsschelpen
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 2 theelepels chili-olie
  • 3 theelepels Bertollo extra vergine
  • 3 theelpels citroensap
  • zeezout
  • gemalen peper
  • 24 blaadjes veldsla
  • 24 blaadjes mun
  • 24 schijfjes komkommer
  1. Bak de sint-jakobsschelpen aan elke zijde in een hete pan of op de grill gedurende 20 seconden met de Solo Vloeibaar.
  2. Snij de schelpdieren in twee.
  3. Meng chili-olie, olijfolie, citroensap, zeezout en peper en dompel de sint-jakobsschelpen daarin onder.
  4. Leg een halve sint-jakobsschelp samen met een blaadje veldsla, een blaadje munt en een schijfje komkommer op een lepel.
  5. Besprenkel met de dressing en dien op.
Deze bereiding kan je ook op een schotel of op individuele bordjes serveren.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.