use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Sinaasappel-uisalade
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Sinaasappel-uisalade

Sinaasappel-uisalade

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 handsinaasappels
  • 2 rode uien
  • Bertolli extra vierge olijfolie
  • 100 g zwarte olijven
  • versgemalen zwarte peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Schil de sinaasappels en snijd ze in schijven. Snijd de uien in ringen.
  2. Leg de sinaasappelschijven op een platte schaal en verdeel hierop de uiringen. Besprenkel de salade met olijfolie, verdeel de olijven erover en maal er royaal peper boven.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.