use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
buffet

Russische garnalensalade

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd40 min
  • Porties
     
    8 porties
recipe image Russische garnalensalade
  • 200 g vastkokende aardappels
  • 100 g doperwten (diepvries)
  • 200 g winterpeen
  • 200 g appel
  • 200 g zoetzure augurken
  • 200 g Noorse garnalen
  • Calvé mayonaise
  • citroensap
  • garnering: kruiden (bieslook, dille, peterselie),gevulde eieren, kerstomaatjes, grote garnalen
  1. Schil de aardappels en snijd ze in kleine blokjes. Kook ze in ca. 10 minuten gaar in ruim water met zout. Kook de doperwten volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de wortel schoon, snijd hem in kleine blokjes en kook deze in ruim water met zout in ca. 5 minuten beetgaar. Schil de appel en snijd hem in blokjes. Snijd ook de augurken in blokjes.
  2. Meng in een kom de salade van de aardappel, doperwten, wortel, appel, augurk, garnalen en 5 eetlepels mayonaise. Breng het gerecht op smaak met zout, peper en citroensap. Maak met behulp van de rand van een springvorm op een serveerschaal een taart van de salade. Verwijder de springvormrand. Bestrijk de taart met mayonaise. Garneer met halve kerstomaatjes, gevulde eieren, kruiden en mooie garnalen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.