use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Rundstartaar met verse kruiden en parmezaan
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Rundstartaar met verse kruiden en parmezaan

Rundstartaar met verse kruiden en parmezaan

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 400 g rundfilet
  • 1 el verse koriander
  • 1 el verse, platte peterselie
  • 1 el verse basilicum
  • 2 el olijfolie
  • 3 el geraspte Parmezaanse kaas
  • 1 wortel
  • 0.5 prei
  • 0.5 aubergine
  • 2 el Solo Vloeibaar
  • 1 el notenolie
  • 1 koffielepel rode azijn

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij het rundvlees met een groot mes in heel dunne plakjes.
  2. Hak alle kruiden fijn. Voeg de olijfolie, de gehakte kruiden, de Parmezaanse kaas en peper toe. Meng goed onder elkaar.
  3. Maak de groenten schoon en snij ze in kleine blokjes. Verhit de Solo in een pan, bak de groenten gedurende 2 minuten zacht aan en laat ze uitlekken.
  4. Meng de beetgare groenten met de notenolie en azijn. Kruid af met peper en zout.
  5. Meng ten slotte alles (het vlees, de kruiden en groenten) door elkaar.
  6. Dresseer deze tartaar met een ringvorm op de borden. Werk af met wat overschotjes van de groenten.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.