use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Romige tonijnsalade
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Romige tonijnsalade

Romige tonijnsalade

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    5 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 blik tonijn op eigen nat
  • 150 g mascarpone
  • 1 citroensap
  • peper
  • gehakte bieslook

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Laat de tonijn goed uitlekken.
  2. Roer met de mascarpone los.
  3. Breng verder op smaak met citroensap, peper en bieslook. Dien op met kaascrackers.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.