use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Romige spinazie met croutons
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Romige spinazie met croutons

Romige spinazie met croutons

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 kg verse spinazie
  • 4 el Solo Crèmefine Licht
  • zout
  • nootmuskaat
  • croutons

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Laat de spinazie al omscheppend in 5 à 10 minuten slinken. Hak de groenten vervolgens grof, voeg de Solo Crèmefine Cuisine toe. Breng dit aan de kook.
  2. Laat de spinazie 2 minuten pruttelen. Breng op smaak met zout en nootmuskaat en strooi de croutons erover. Serveer direct.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.