use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Roergebakken spitskool
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Roergebakken spitskool

Roergebakken spitskool

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 spitskool
  • 1 groene paprika
  • 4 vleestomaten
  • 2 kneepjes Solo Vloeibaar
  • peper en zout

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snijd de spitskool in repen. Maak de paprika schoon en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd met een scherp mes de tomaten kruislings in, leg ze kort in heet water en ontvel ze. Snijd de tomaten in partjes.
  2. Verhit de vloeibare margarine in een hapjespan en roerbak hierin de kool en paprika ongeveer 5 minuten. Laat de stukken tomaat de laatste 2 minuten mee garen. Breng het gerecht op smaak met peper en zout en serveer.
Lekker met gehaktballen en noedels.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.