use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Ravioli van kruidenpannenkoek en mousse van beenham
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Ravioli van kruidenpannenkoek en mousse van beenham

Ravioli van kruidenpannenkoek en mousse van beenham

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    8 porties

Ingrediënten
 

  • 4 sneetjes beenham
  • 200 ml room (40% vol)
  • 2 el verse tuinkruiden
  • 500 ml halfvolle melk
  • 3 eieren
  • 250 g tarwebloem
  • 2 el Solo Vloeibaar

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snijd de beenham heel fijn met een scherp mes of hak hem in de blender.
  2. Klop de room tot slagroom en roer er voorzichtig de fijngehakte beenham door. Kruid af met peper en zout. Laat dit mengsel een halfuurtje opstijven in de koelkast.
  3. Hak de tuinkruiden fijn.
  4. Bereid het pannenkoekenbeslag. Neem hiervoor een ruime kom en doe er de melk in. Voeg een voor een de eieren toe en klop ze los. Zeef al roerend de bloem bij het melk-eimengsel, voeg de gehakte tuinkruiden toe en kruid met peper en zout. Roer krachtig tot je een mooi glad beslag hebt. Laat een tiental minuten rusten.
  5. Verhit een antikleefpan, doe er de Solo vloeibaar in en bak pannenkoeken van het beslag.
  6. Laat de pannenkoeken even afkoelen en steek er cirkels uit van 8 à 10 centimeter (met behulp van een serveerring of een glas).
  7. Vul de schijfjes met wat van de opgesteven mousse van beenham. Vouw ze dicht tot een halve maantjes en serveer.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.