use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Provençaalse tomaten
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Provençaalse tomaten

Provençaalse tomaten

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    40 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 6 vleestomaten
  • 3 kneepjes Solo Vloeibaar
  • 2 teentjes knoflook
  • 1.5 el Provençaalse kruiden
  • 3 el paneermeel

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de tomaten in de breedte doormidden. Pel de knoflooktenen en pers ze.
  2. Verhit wat vloeibare margarine in een koekenpan en bak hierin de vleestomaten met de snijkant naar beneden even aan.
  3. Leg ze vervolgens met de bolle kant naar beneden in een ovenschaal en verdeel er de knoflook over. Bestrooi de tomaten met de kruiden en het paneermeel en bedruppel ze tot slot met een beetje vloeibare margarine.
  4. Plaats de schaal in de oven en bak de tomaten een half uur.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.