Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
bijgerecht

Provençaalse tomaten

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd40 min
  • Porties4 porties
goedkoop
bijgerecht
Frans
Vegetarisch
recipe image Provençaalse tomaten
  • 6 vleestomaten
  • 3 kneepjes Solo Vloeibaar
  • 2 teentjes knoflook
  • 1.5 el Provençaalse kruiden
  • 3 el paneermeel
  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de tomaten in de breedte doormidden. Pel de knoflooktenen en pers ze.
  2. Verhit wat vloeibare margarine in een koekenpan en bak hierin de vleestomaten met de snijkant naar beneden even aan.
  3. Leg ze vervolgens met de bolle kant naar beneden in een ovenschaal en verdeel er de knoflook over. Bestrooi de tomaten met de kruiden en het paneermeel en bedruppel ze tot slot met een beetje vloeibare margarine.
  4. Plaats de schaal in de oven en bak de tomaten een half uur.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.