use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Pittige broccoli met knoflook en chili
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Pittige broccoli met knoflook en chili

Pittige broccoli met knoflook en chili

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 500 g broccoliroosjes
  • 1 teen knoflook
  • 0.5 Spaanse peper
  • 2 kneepjes Solo Vloeibaar

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwijder de zaadjes uit de Spaanse peper en snijd het vruchtvlees heel fijn.
  2. Verhit wat vloeibare margarine in een wok of hapjespan. Voeg de geperste knoflook en de broccoli toe. Roerbak de groenten een minuut of 5. Bak de laatste halve minuut ook de Spaanse peper mee.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.