use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Penne met tomaten roomsaus, paddenstoelen en spek
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Penne met tomaten roomsaus, paddenstoelen en spek

Penne met tomaten roomsaus, paddenstoelen en spek

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 400 gram penne
  • 4 plakjes ontbijtspek
  • 250 gram paddenstoelen
  • 1 zak Bertolli Pastasaus Met Room
  • 4 el gemalen Parmezaanse kaas

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kook de penne beetgaar volgens de aanwijzing op de verpakking.
  2. Snijd de plakjes ontbijtspek in stukjes en bak ze knapperig. Neem ze uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
  3. Snijd de paddenstoelen in schijfjes en bak aan in de pan van het spek. Bestrooi na het bakken met peper en zout.
  4. Warm de saus op.
  5. Schep de penne op 4 diepe borden, doe er de Bertolli saus over, verdeel er de gebakken paddenstoelen en het gebakken spek op en werk af met Parmezaanse kaas.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.