use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Pastasalade met venkel en artisjok
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Pastasalade met venkel en artisjok

Pastasalade met venkel en artisjok

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 125 g spaghetti
  • 1 venkelknol
  • 1 el Solo Vloeibaar
  • 12 kerstomaatjes
  • 6 artisjokharten op olie (supermarkt)
  • 1 el kappertjes
  • 2 el witte balsamicoazijn
  • 4 el olijfolie

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kook de spaghetti beetgaar in licht gezouten water (volg de aanwijzingen op de verpakking voor de juiste kooktijd). Giet de pasta af en spoel met koud water. Laat goed uitlekken.
  2. Was de venkel en snijd hem in fijne reepjes (julienne). Houd wat van het loof apart (het fijne groene gedeelte). Verhit een antikleefpan, doe er een eetlepel Solo in en voeg de venkelreepjes toe. Bevochtig met twee eetlepels water en stoof de venkel in 5 minuutjes beetgaar.
  3. Snijd de kerstomaatjes in fijne schijfjes. Laat de artisjokharten uitlekken en snijd ze in vieren. Meng alles in een kom samen met de afgekoelde pasta en voeg er de kappertjes aan toe. Snipper het loof van de venkel en roer het door de pastasalade.
  4. Kruid af met versgemalen peper, zout, balsamicoazijn en olijfolie. Serveer fris.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.