use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Pastasalade met kip en kerstomaatjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Pastasalade met kip en kerstomaatjes

Pastasalade met kip en kerstomaatjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 420 g tagliatelle
  • 3 kippenfilets
  • 1 eetlepel Solo Vloeibaar
  • 100 g pesto verde
  • 1 bakje kerstomaten
  • 4 zongedroogde tomaatjes
  • 1 plantje verse basilicum
  • 1 eetlepel olijfolie
  • sap van 1 citroen
  • 100 g geraspte gruyère

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij de kippenfilets in stukjes en bak ze gaar en mooi bruin in een pan met Solo Vloeibaar. Kruid met peper en zout.
  2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen en giet af. Spoel af met koud water om te vermijden dat ze plakken. Laat de pasta afkoelen.
  3. Snij de tomaatjes in tweeën. Snij de zongedroogde tomaatjes in stukjes. Was het basilicumplantje en hak de basilicum fijn.
  4. Meng de koude pasta, kip, pesto, tomaatjes en basilicum in een grote kom. Breng op smaak met een eetlepel olijfolie. Kruid met peper en zout en voeg het sap van 1 citroen toe. Bestrooi de salade ten slotte met de geraspte kaas, naar eigen smaak.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.