use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Pannenkoeken met een frisse salade
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Pannenkoeken met een frisse salade

Pannenkoeken met een frisse salade

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 pak pannenkoekenmix + extra ingrediënten volgens verpakking
  • 2 tl milde kerriepoeder
  • 2 stevige appels (bijv. Elstar)
  • 1 blikje (ca. 300 g) mandarijntjes op siroop
  • 100 g cashewnoten
  • 15 g dille
  • 600 g gesneden spitskool
  • 4 el slasaus
  • 2 el Solo Vloeibaar

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Maak pannenkoekenbeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg het kerriepoeder toe.
  2. Schil en rasp de appels. Laat de mandarijntjes uitlekken. Hak de nootjes grof en de dille fijn.
  3. Meng de spitskool met de geraspte appels, de mandarijntjes, de slasaus en de helft van de dille tot een salade.
  4. Verhit in 1 of 2 pannen een theelepel Solo Vloeibaar en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Bedek de bodem van de pan met een dun laagje beslag, strooi er wat dille en ca. 1.5 eetlepel gehakte cashewnootjes over en bak de pannenkoek aan beide kanten bruin. Bak zo 6-8 pannenkoeken. Houd ze op een bord warm op een pan met een laagje kokend water.
  5. Leg de pannenkoeken op borden. Schep er een lepel salade op en vouw ze dicht of rol ze op. Geef de rest van de salade erbij.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.