Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Paksoi met gehakt en taugé

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
Aziatisch
groenten
recipe image Paksoi met gehakt en taugé
  • 400 g rundergehakt
  • 2 kroppen paksoi
  • zout
  • gedroogde chilipeper
  • 2 kneepjes Solo Vloeibaar
  • 75 g taugé
  • 2 el sojasaus
  • 2 tl suiker
  • 0.5 tl gemberpoeder
  1. Snijd de paksoi in brede repen.
  2. Bak in een droge wok het gehakt rul. Schep het uit de pan en kruid het met zout en chilipeper. Schenk het braadvocht weg en wrijf de wok schoon met een stuk keukenpapier.
  3. Verhit de vloeibare margarine in de wok en roerbak hierin eerst de witte repen paksoi gedurende 2 minuten. Voeg dan de groene repen toe en bak ze nog een minuutje mee. Voeg de taugé toe en roerbak nog eens een minuut.
  4. Schep het gehakt terug in de wok, samen met de sojasaus, suiker en gemberpoeder. Voeg 3 el water toe en roerbak het gerecht nog ongeveer 2 minuten.
Lekker met gekookte rijst.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.