use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Ovenschotel van 'vergeten groenten'
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Ovenschotel van 'vergeten groenten'

Ovenschotel van 'vergeten groenten'

Deze ovenschotel met vergeten groenten is het perfecte recept als je zin hebt in een op en top Belgisch gerecht met heerlijke seizoensgroenten.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 500 g raapjes
  • 500 g koolrabi
  • 500 g aardpeer
  • 2 Granny Smith appels
  • 250 g zachte geitenkaas
  • verse tijmblaadjes
  • verse rozemarijnblaadjes
  • versgemalen peper
  • 1 el Solo Vloeibaar
  • 2 tl honing
  • 0.5 limoen, de zeste en het sap

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de groenten, snijd ze in kleine blokjes en kook ze beetgaar (7 min). Giet ze af en laat ze uitlekken.
  2. Schil de appelen en snijd in kleine blokjes. Doe ze samen met de groenten in een ovenschaal. Klop de geitenkaas los met de Solo en de honing en breng op smaak met peper en verse kruiden. Werk af met de zeste en het sap van de limoen. Giet het geitenkaasmengsel over de groenten en appelen en roer om.
  3. Zet de ovenschotel 15 minuten in de oven.
Let op: De baktijd is afhankelijk van de sterkte van de oven en de diepte van de schaal. Prik in een appel om te voelen of deze gaar is.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.