use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Millefeuile  met kippenwit, bladspinazie, witloofmimosa en kippenjus
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Millefeuile met kippenwit, bladspinazie, witloofmimosa en kippenjus

Millefeuile met kippenwit, bladspinazie, witloofmimosa en kippenjus

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    12 porties

Ingrediënten
 

  • 1 eetlepel Solo Vloeibaar
  • 0.5 blokje Knorr Finesse groentebouillon
  • 1 eetlepel suiker
  • 300 g bladspinazie
  • 1 ei
  • 1 eetlepel verse dragon
  • 1 kipfilet
  • 1 stronk witloof

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bereid de bladspinazie zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Snij het witloof in fijne stukjes en bak het beetgaar in Solo.
  3. ook het ei, plet en meng het met het witloof. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Versnijd het kippenwit in dunnen sliertjes en roerbak ze in Solo.
  5. Giet het vet uit de pan, voeg er het bouillon blokje, 2.5 dl water en de suiker bij en laat inkoken tot een lichte stroop.
  6. Werk de saus af met de versnipperde dragon.
  7. Leg wat spinazie op een bordje, vervolgens de kippensliertjes en eindig met de witloofmimosa.
  8. Herhaal deze werkwijze telkens tweemaal. Lepel de warme saus rond de combinatie.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.