Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
aperitiefhapje

Millefeuile met kippenwit, bladspinazie, witloofmimosa en kippenjus

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd10 min
  • Voorbereiding10 min
  • Porties12 porties
goedkoop
aperitiefhapje
gevogelte
recipe image Millefeuile  met kippenwit, bladspinazie, witloofmimosa en kippenjus
  • 1 eetlepel Solo Vloeibaar
  • 0.5 blokje Knorr Finesse groentebouillon
  • 1 eetlepel suiker
  • 300 g bladspinazie
  • 1 ei
  • 1 eetlepel verse dragon
  • 1 kipfilet
  • 1 stronk witloof
  1. Bereid de bladspinazie zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Snij het witloof in fijne stukjes en bak het beetgaar in Solo.
  3. ook het ei, plet en meng het met het witloof. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Versnijd het kippenwit in dunnen sliertjes en roerbak ze in Solo.
  5. Giet het vet uit de pan, voeg er het bouillon blokje, 2.5 dl water en de suiker bij en laat inkoken tot een lichte stroop.
  6. Werk de saus af met de versnipperde dragon.
  7. Leg wat spinazie op een bordje, vervolgens de kippensliertjes en eindig met de witloofmimosa.
  8. Herhaal deze werkwijze telkens tweemaal. Lepel de warme saus rond de combinatie.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.