aperitiefhapje
Millefeuile met kippenwit, bladspinazie, witloofmimosa en kippenjus
Geef score
Kooktijd10 min
Voorbereiding
Porties

- 1 eetlepel Solo Vloeibaar
- 0.5 blokje Knorr Finesse groentebouillon
- 1 eetlepel suiker
- 300 g bladspinazie
- 1 ei
- 1 eetlepel verse dragon
- 1 kipfilet
- 1 stronk witloof
- Bereid de bladspinazie zoals aangegeven op de verpakking.
- Snij het witloof in fijne stukjes en bak het beetgaar in Solo.
- ook het ei, plet en meng het met het witloof. Breng op smaak met peper en zout.
- Versnijd het kippenwit in dunnen sliertjes en roerbak ze in Solo.
- Giet het vet uit de pan, voeg er het bouillon blokje, 2.5 dl water en de suiker bij en laat inkoken tot een lichte stroop.
- Werk de saus af met de versnipperde dragon.
- Leg wat spinazie op een bordje, vervolgens de kippensliertjes en eindig met de witloofmimosa.
- Herhaal deze werkwijze telkens tweemaal. Lepel de warme saus rond de combinatie.
