use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Lasagne Bolognese
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Lasagne Bolognese

Lasagne Bolognese

Een lasagne bolognese kan er altijd in! Met dit snelle recept maak je ieders favoriete pasta in een handomdraai klaar.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 pak Knorr Spaghetteria: Bolognese
  • 1 pakje Knorr wiit saus
  • 250 ml melk
  • 9 bladen lasagne
  • 50 g Solo
  • 150 g geraspte gruyère

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

Voorbereiding
  1. Warm de oven voor op 200°
Bereiding
  1. LOs de inhoud van het pakje Knorr wiite saus op in de melk en laat op matig heet vuur al roerend indikken.
  2. Leg een lasagneblad op de bodem van een met Solo ingesmeerde ovenschotel en schep er eerst een laag bolognesesaus op, dan een laag bechamelsaus.
  3. Bedek met een blad lasagnedeeg en schep daar opnieuw een laag bolognesesaus over.
  4. Herhaal dit en bestrijk het laatste lasagneblad helemaal met bechamelsaus.
  5. Strooi dan de geraspte gruyère over de lasagne en laat die goudgeel bakken in een hete oven.
Maak je lasagne bolognese, lepel dan altijd genoeg saus over de lasagnevellen. Zo garen ze goed.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.