use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Lamsfilet met pistachenotenkorst
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Lamsfilet met pistachenotenkorst

Lamsfilet met pistachenotenkorst

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 150 g gepelde pistachenoten
  • 75 g paneermeel
  • 3 el Solo Vloeibaar
  • 1 eiwit
  • bloem
  • 4 lamsfilets (à 180 gram)
  • zout
  • peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Draai de pistachenootjes met het paneermeel, 1 eetlepel vloeibare margarine en het eiwit in de keukenrobot tot een homogene mix.
  2. Bestrooi het vlees met zout en peper en haal het door de bloem. Klop de overtollige bloem eraf. Verhit 2 eetlepels vloeibare margarine in de pan en bak hierin het vlees rondom ca. 4 minuten. Haal het uit de pan en leg het op een bakplaat.
  3. Verdeel het pistachemengsel over het vlees, bedek ook de zijkanten. Druk het goed aan. Bak het vlees met de notenkorst ca. 8 minuten in de oven.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.