use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kipfilet  met spinazie in roomsaus
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kipfilet met spinazie in roomsaus

Kipfilet met spinazie in roomsaus

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    2 porties

Ingrediënten
 

  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 250 gr tagliatelle
  • Zout
  • 3 eetlepels witte wijn
  • 200 g kippenfilet
  • 1 ui
  • peper
  • 150 g spinazie met room

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Schil de ui en snij hem fijn.
  2. Laat alles in de Solo garen zonder te kleuren, snij de kippenfilet in blokjes en laat ze bakken.
  3. Kook ondertussen de tagliatelle in ruim water met zout .
  4. Laat de spinazie in een steelpannetje met de wijn, peper en zout smelten.
  5. Giet de tagliatelles af en leg ze op een grote pastaschotel.
  6. Verdeel de kippenblokjes en de spinazie over de pasta en u bent klaar om te eten.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.