use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Karbonade met uiensaus
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Karbonade met uiensaus

Karbonade met uiensaus

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    45 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 kg rundsstoofvlees
  • zout
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 0.5 theelepel suiker
  • 0.5 eetlepel azijn
  • 3 uien
  • peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

Voorbereiding
  1. Haal de karbonade 15 minuten voor het bakken uit de koelkast.
Bereiding
  1. Pel en snij de uien in dunne ringen.
  2. Dep de karbonade vlak voor het bakken met keukenpapier droog en bestrooi ze met zout en peper.
  3. Schenk de Solo in een pan op een hoog vuur. Leg de karbonade in de pan zodra de Solo mooi bruin wordt. Bak ze op een hoog vuur in 3 minuten aan beide kanten lichtbruin.
  4. Draai het vuur laag. Braad de karbonades in 25 minuten bruin en gaar.
  5. Schuif de karbonade aan de kant (of leg ze even op elkaar). Voeg de uienringen met de suiker aan de pan toe en bak ze 5 minuten mee.
  6. Zet dan het vuur hoog en voeg de azijn en enkele seconden later een kopje heet water toe. Laat de saus even pruttelen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.