Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Kalfs- en tomaatspiesjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding30 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
overig europees
vlees
recipe image Kalfs- en tomaatspiesjes
  • 300 g kalfsvlees in blokjes gesneden
  • 300 g stevige kerstomaten
  • 1 laurierblad
  • 4 takjes rozemarijn
  • 5 soeplepels olijfolie
  • 2 soeplepels droge witte wijn
  • enkele blaadjes salie
  • 1 blokje Knorr Finesse bouillon Tuinkruiden
  • 1 kleine ui
  1. Hak de ui fijn en versnipper het laurierblad. Verkruimel het bouillonblokje. Meng dit alles met de olijfolie, salie, wijn, peper en zout in een ruime schotel.
  2. Prik afwisselend blokjes vlees en kerstomaten aan de rozemarijntakjes. Leg de stokjes dan in de uimarinade en draai ze regelmatig om. Laat ze minstens 30 minuten tot maximum een nacht in de koelkast marineren.
  3. Verhit de grill, de grillpan of de barbecue. Schud de spiesjes even af en gril ze ongeveer 10 minuten terwijl je ze regelmatig omdraait.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.