use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Javanais van geitenkaas met belottaham en rode wijnazijn
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Javanais van geitenkaas met belottaham en rode wijnazijn

Javanais van geitenkaas met belottaham en rode wijnazijn

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    1 uur
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 200 g verse geitenkaas
  • 2 dl melk
  • 1.5 dl room
  • 6 blaadjes gelatine
  • 1 vijgenbrood
  • 8 plakjes ham
  • 2 dl ahornsiroop
  • 1 dl rode wijnazijn
  • 1 eetlepel suiker

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Week de gelatine.
  2. Warm de melk op met de geitenkaas en voeg hier 3 blaadjes gelatine aan toe.
  3. Even laten afkoelen en er de half opgeklopte room onderspatelen, direct uitstrijken tot ongeveer 1 cm dik en laten opstijven.
  4. De maple syrup aanlengen met 1 dl water, opwarmen en 3 blaadjes gelatine toevoegen.
  5. Stort dit uit over de geitenkaasbavarois.
  6. Wanneer alles koel is, snijd je rechthoekjes, evenals uit het vijgenbrood met dezelfde rechthoekige vorm.
  7. Stapel alles opeen en werk af met ham.
  8. De azijn met de suiker tot stroop reduceren en een streepje naast de javanais trekken als afwerking .

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.