use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Havermoutkoekjes met bosbessen
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Havermoutkoekjes met bosbessen

Havermoutkoekjes met bosbessen

Havermoutkoekjes bakken en koekjes bakken met de kinderen. Lekkere koekjes bakken voor een kinderfeestje? Maak deze koekjes met havermout en bosbessen en groot en klein zal er van smullen.

Havermoutkoekjes met bosbessen en witte chocolade maken? Met dit havermoutkoekjes recept lukt dat altijd. Deze lekkere koekjes zijn heel leuk om samen met de kinderen te maken. Bak een flinke bakplaat vol en geniet van deze overheerlijke havermoutkoekjes.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Op tijd klaar
    30 min
  • Porties
     
    4
  • Moeilijkheid
    lage moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 115 g Solo Pattisserie
  • 225 g bruine suiker
  • 0.5 tl vanille-extract
  • 1 middelgroot ei
  • 150 g zelfrijzende bloem
  • 0.5 tl natriumbicarbonaat
  • 100 g havervlokken
  • 150 g verse of gedroogde bosbessen
  • 100 g witte chocolade

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Meng de Solo Patisserie met de bruine suiker en het vanille-extract tot een luchtig mengsel. Voeg het ei toe en meng goed.
  2. Zeef de bloem en het natriumbicarbonaat en voeg toe aan het deeg. Voeg ook de havervlokken toe.
  3. Wanneer alle ingrediënten goed gemengd zijn, voeg je de bosbessen toe. Roer ze voorzichtig onder het deeg.
  4. Schep met behulp van een theelepel hoopjes deeg op een bakplaat, die je vooraf met bakpapier bekleedt. Bak de havermoutkoekjes in 12-15 minuten goudbruin in een voorverwarmde oven op 200 °C (heteluchtoven: 180 °C / gasoven: stand 6). Laat afkoelen op een rooster.
  5. Smelt de witte chocolade en sprenkel die over de havermoutkoekjes in een zigzagpatroon.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.