Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
feestelijk

Haricots verts met hazelnoten

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Porties4 porties
bijgerecht
Vegetarisch
groenten
feestelijk
recipe image Haricots verts met hazelnoten
  • 500 g haricots verts
  • 2 sjalotjes
  • 1.5 kneepje Solo Vloeibaar
  • 50 g hazelnoten
  1. Maak de haricots verts schoon en snipper de sjalotjes. Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan lichtbruin. Laat ze uitdampen en hak ze grof.
  2. Kook de haricots verts beetgaar in 4 à 5 min. Fruit ondertussen de sjalotjes in de vloeibare margarine.
  3. Giet de boontjes af en schud ze om met de sjalotjes. Bestrooi met de noten.
Lekker met romige aardappelpuree en kabeljauw.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.