use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Groentegratin
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Groentegratin

Groentegratin

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    40 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 750 g panklare bloemkool
  • 250 g panklare broccoli
  • Solo vloeibaar om in te vetten
  • 3 eieren
  • 500 ml halfvolle melk
  • 4 eetlepels Amora mosterd van Dijon
  • extra nodig: ovenvaste schaal

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor tot 180 °C.
  2. Kook de bloemkool 8 minuten in gezouten water en giet hem af. Verfris onder koud stromend water en laat goed uitlekken.
  3. Kook de broccoli 5 minuten in water met zout en giet hem af. Verfris onder koud stromend water en laat goed uitlekken.
  4. Verdeel de bloemkool en de broccoli over een ingevette ovenschaal.
  5. Klop de eieren los en roer er de melk en de mosterd door. Schenk het mengsel over de groenten en zet de schaal ca. 40 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer de gegratineerde groenten warm.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.