use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gratin van zalm met kruidenkaas

Gratin van zalm met kruidenkaas

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 250 g kruidenkaas
  • 2,5 dl light room
  • zout
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 4 grote aardappelen
  • 500 g zalm
  • 125 g spekreepjes
  • Parmezaanse kaas
  • peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kook de aardappelen en de zalm apart gaar.
  2. Smeer de schotel met de Solo in.
  3. Plet de aardappelen grof en leg er een laag van in de schotel.
  4. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Snipper de zalm grof en verdeel over de aardappelen.
  6. Verdeel er de kaas en het spek over. Leg daarop de rest van de aardappelen.
  7. Giet er de room bij en de Parmezaanse kaas en schuif in de voorverwarmde oven.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.