Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Gratin van zalm met kruidenkaas

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd20 min
  • Voorbereiding15 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
vis
schelpdieren
recipe image 3 koningentaart
  • 250 g kruidenkaas
  • 2,5 dl light room
  • zout
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 4 grote aardappelen
  • 500 g zalm
  • 125 g spekreepjes
  • Parmezaanse kaas
  • peper
  1. Kook de aardappelen en de zalm apart gaar.
  2. Smeer de schotel met de Solo in.
  3. Plet de aardappelen grof en leg er een laag van in de schotel.
  4. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Snipper de zalm grof en verdeel over de aardappelen.
  6. Verdeel er de kaas en het spek over. Leg daarop de rest van de aardappelen.
  7. Giet er de room bij en de Parmezaanse kaas en schuif in de voorverwarmde oven.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.