use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gesmoorde prei met tomaten
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gesmoorde prei met tomaten

Gesmoorde prei met tomaten

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 kg preiringen
  • 3 kneepjes Solo Vloeibaar
  • 4 tomaten
  • peper
  • dille

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kruis de tomaten in en dompel ze onder in heet water. Ontvel ze en snijd ze in stukken. Was de preiringen.
  2. Verhit 3 kneepjes vloeibare margarine in een wok en smoor hierin de prei met aanhangend water gedurende een kwartier. Stoof de laatste 5 minuten de stukken tomaat mee.
  3. Breng de groenten op smaak met peper en dille.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.