Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
bijgerecht

Geroosterde aardappelen met ui, spek en rozemarijn

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd1 uur
  • Porties4 porties
goedkoop
bijgerecht
vlees
recipe image Geroosterde aardappelen met ui, spek en rozemarijn
  • 1 kg vastkokende aardappels
  • 2 uien
  • 100 g gerookte spekblokjes
  • 1 dl Bertolli Vloeibaar
  • 2 takjes rozemarijn
  1. Verwarm de oven voor op 180ºC. Boen de aardappels schoon en snijd ze in stukken. Pel de uien en snijd ze in stukken.
  2. Doe de aardappelen met de spekjes, rozemarijn en de uien in een ovenschaal. Bestrooi met peper en zout en verdeel er royaal Bertolli vloeibaar over.
  3. Rooster de aardappelen in ca. 45 minuten gaar in de voorverwarmde oven.
Heerlijk met gegrilde zalm en gekookte sperzieboontjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.