use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gekonfijte radijsjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gekonfijte radijsjes

Gekonfijte radijsjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 bussel radijzen
  • 2 limoenen
  • 1 stukje verse gember (3 cm)
  • 4 el suiker
  • 2 el Solo Vloeibaar

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwijder het loof van de radijsjes, was ze en dep ze droog met keukenpapier.
  2. Pers de limoenen.
  3. Schil de gember en rasp hem fijn.
  4. Neem een steelpannetje en doe er alle ingrediënten samen in. Laat alles op een zacht vuurtje 20 minuten koken tot de radijsjes mooi glanzen.
  5. Serveer de radijsjes lauwwarm in een kommetje met prikkertjes erbij.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.