use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gamba's à la Tropézienne
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gamba's à la Tropézienne

Gamba's à la Tropézienne

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    2 porties

Ingrediënten
 

  • 8 gamba's
  • 2 jonge uien
  • 1 teentje fijngehakte knoflook
  • 10 zwarte olijven
  • 1 takje verse rozemarijn
  • 1 ui
  • 2 tomaten in blokjes
  • 3 blaadjes fijngehakte basilicum
  • Solo vloeibaar
  • fleur de sel
  • peper
  • Provencaalse kruiden
  • espelettepiment
  • 2 porties notensla

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij de gamba's in de lengte middendoor.
  2. Leg ze in een ovenschotel en bedek met alle ingrediënten, in kleine stukjes gesneden (behalve de piment d'Espelette en de notensla).
  3. Bak in een oven 200 °C gedurende 10 minuten.
  4. Leg de gamba's op een bord, strooi er piment d'Espelette over en garneer met enkele blaadjes notensla.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.