use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
nagerecht

Float

Dit gerecht heet een 'float' omdat het ijs gaat drijven als je er een koolzuurhoudende drank bij schenkt. Je kunt het ook met cola of (slag)roomijs maken.

Dit gerecht heet een 'float' omdat het ijs gaat drijven als je er een koolzuurhoudende drank bij schenkt. Je kunt het ook met cola of (slag)roomijs maken.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Float
  • 500 g seizoensfruit, bijvoorbeeld: peer, ananas, mandarijn, kiwi, sinaasappel, banaan
  • 4 bolletjes
  • 6 dl 7-up (of iets dergelijks)
  • 4 bolletjes Fermette ijs Volle Melk
  • 4 hoge sorbetglazen
  • rietjes
  1. Maak het fruit schoon en snijd het in stukjes. Verdeel het over de sorbetglazen, schep een flinke bol ijs erop en vul het glas verder met de seven-up of andere frisdrank.
  2. Steek er een rietje in en serveer de float direct.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.