use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Farfalle met gorgonzola, radicchio, spekjes en basilicumsaus
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Farfalle met gorgonzola, radicchio, spekjes en basilicumsaus

Farfalle met gorgonzola, radicchio, spekjes en basilicumsaus

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 100 gram radicchio (roodlof)
  • 500 gram farfalle (vlinderpasta)
  • 1 zak Bertolli Pastasaus Basilicum
  • 200 gram gorgonzola
  • 2 el gerookt spekblokjes
  • olijfolie

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Was het roodlof en snijd in reepjes.
  2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Warm de saus op.
  4. Snijd de gorgonzola intussen in blokjes.
  5. Bak de spekblokjes en voeg de reepjes radicchio toe. Bak kort mee en voeg daarna toe aan de saus. Meng door elkaar.
  6. Doe de farfalle in een ruime schaal, meng met een scheutje olijfolie en overgiet met de saus. Bestrooi met de kaas en serveer.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.