use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Chili-koolvis
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Chili-koolvis

Chili-koolvis

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 500 g koolvisfilet
  • 2 kneepjes Solo Vloeibaar
  • 1 Chinese kool
  • zoete chilisaus
  • tomatenchutney

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snijd de koolvis in grote stukken. Was en snijd de Chinese kool in repen.
  2. Roerbak de stukken vis in 2 kneepjes Solo Vloeibaar. Neem ze uit de pan. Roerbak de Chinese koolrepen 5 minuten. Breng op smaak met zoete chilisaus en tomatenchutney.
  3. Voeg de vis toe en meng voorzichtig door elkaar.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.