feestelijk
Cannelloni van gemarineerde zalm met zure appel en avocado
Geef score
Kooktijd15 min
Voorbereiding
Porties

- 10 g gedroogde roze bessen
- 1 dl slagroom
- 200 g appels Granny Smith
- 200 g avocados
- 4 takjes dille
- 3 limoenen
- 300 g zalmfilet
- 2 dl olijfolie
- Snijd de zalm in dunne plakjes en kruid met fijn zeezout ; roze bessen en peper van de molen.
- Besprenkel met olijfolie en plaats in de koelkast.
- Snijd de zure appel en de avocado in kleine blokjes en vermeng met limoensap en wat olijfolie. Vul de zalmplakjes op met de mengeling en rol op in plastiekfolie.
- Klop de room op en smaak af met limoensap, peper van de molen en zout. Garneer kleine aperitiefbordjes met fijne lijntje limoenemulsie.
- Schik de canneloni in het midden van het bord en garneer met een topje stijve, room en een takje dille.
