Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Bulgursalade met kikkererwten, limoen en kruiden

Verbluffend hoe je met weinig ingrediënten zóveel smaak in een couscoussalade kan stoppen. Geloof ons: dit wordt een toppertje op je volgende barbecue.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding5 min
  • Porties4 porties
goedkoop
hoofdgerecht
Noord-Afrikaans
Vegetarisch
recipe image Bulgursalade met kikkererwten, limoen en kruiden
  • 100 g bulgur of couscous
  • sap van 1 limoen
  • bosje koriander
  • 1 blokje Knorr Kruiden Bouquet Italiano
  • 2 tomaten
  • 1 bosje munt
  • 1 koffielepel jamaïcapeper (gemalen)
  • 1 blik kikkererwten
  1. Warm het sap van de limoen op in 100 ml water en los er het blokje Knorr Kruiden Bouquet in op.
  2. Doe de bulgur in een ruime, platte schaal en overgiet met het kruidenvocht.
  3. Was de tomaten, snij ze in blokjes en schep ze door de bulgur.
  4. Spoel de kikkererwten af in een zeef, laat ze uitlekken en schep door de bulghur.
  5. Hak de koriander en munt fijn en schep door de salade.
  6. Breng op smaak met jamaicapeper en laat een uurtje staan op een koele plaats alvorens te serveren.
Maak je deze couscoussalade met bulgur? Volg dan best de kookaanwijzingen op de verpakking.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.