use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Bouillon met vis
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Bouillon met vis

Bouillon met vis

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 50 g Solo Vloeibaar
  • 4 sneetjes boerenbrood
  • gehakte koriander
  • 0.5 blokje Knorr Finesse groentenbouillon
  • 1 ui
  • 2 teentjes look
  • 200 g vis (witte filet)
  • 1.5 paprika (1/2 rode,1/2 groene,1/2 gele)

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

Voorbereiding
  1. Los het 1/2 bouillonblokje op in 2.5 dl warm water
Bereiding
  1. Snij de paprika’s in stukjes en pel en snipper de ui fijn.
  2. Laat ze in de Solo stoven en giet er dan de bouillon bij.
  3. Pers er de look bij en breng verder op smaak met peper en zout.
  4. Laat er de vis in garen.
  5. Schep er de vis uit, verdeel in flinters en voeg terug bij de bouillon.
  6. Toast de sneetjes brood en snij ze in stukken.
  7. Doe ze in de borden.
  8. Schik er de groenten met de vis op en verdeel de bouillon over de borden.
  9. Werk af met vers gehakte koriander.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.