feestelijk
Bosbessenmuffins
Geef score
Kooktijd35 min
Porties

- 125 g bevroren of verse bosbessen
- 120 g Solo Patisserie
- 275 g bloem
- 250 ml halfvolle melk
- 100 g suiker
- 1 ei
- 2 tl vanillesuiker
- 1 el bakpoeder
- Kookmateriaal:
- 8 papieren muffinvormpjes
- Verwarm de oven voor op 180 °C en zet de 8 muffinvormpjes klaar op een bakplaat.
- In een eerste kom meng je het ei met de Solo, de suiker en de vanillesuiker.
- In een andere kom meng je de bloem met de melk en het bakpoeder.
- Voeg het ei-Solomengsel toe aan het bloemmengsel en meng alles goed.
- Tot slot roer je de bosbessen er doorheen en giet je het beslag in de muffinvormpjes.
- Bak de muffins gedurende ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven.
