Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
feestelijk

Bosbessenmuffins

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd35 min
  • Porties4 porties
nagerecht
gebak
dessert
feestelijk
recipe image Bosbessenmuffins
  • 125 g bevroren of verse bosbessen
  • 120 g Solo Patisserie
  • 275 g bloem
  • 250 ml halfvolle melk
  • 100 g suiker
  • 1 ei
  • 2 tl vanillesuiker
  • 1 el bakpoeder
  • Kookmateriaal:
  • 8 papieren muffinvormpjes
  1. Verwarm de oven voor op 180 °C en zet de 8 muffinvormpjes klaar op een bakplaat.
  2. In een eerste kom meng je het ei met de Solo, de suiker en de vanillesuiker.
  3. In een andere kom meng je de bloem met de melk en het bakpoeder.
  4. Voeg het ei-Solomengsel toe aan het bloemmengsel en meng alles goed.
  5. Tot slot roer je de bosbessen er doorheen en giet je het beslag in de muffinvormpjes.
  6. Bak de muffins gedurende ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven.
Lekker met een kopje thee of koffie!

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.