use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Bloemkool Mimosa
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Bloemkool Mimosa

Bloemkool Mimosa

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    5 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 450 g bloemkoolroosjes
  • 2 eetlepels gehakte eterselie
  • 2 eetlepels Ketchup
  • 4 eetlepels Calve mayonaise
  • 2 eetlepels light room
  • 1 scheut Cognac
  • 3 hard gekookte eieren
  • cayennepeper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Stoom de bloemkool voor de salade beetgaar en laat ze dan 2 minuten in koud water schrikken. Goed afgieten.
  2. Maak een "Mimosa" door het wit en de dooiers van de eieren apart fijn te hakken.
  3. Meng met fijn gehakte peterselie. Strooi deze Mimosa rijkelijk over de bloemkoolroosjes.
  4. Serveer met een rijke cocktailsaus van: mayonaise, ketchup, één eetlepel light room, één eetlepel cognac en wat cayennepeper.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.