use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Bloemkool en broccoli in een jasje

Bloemkool en broccoli in een jasje

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 kleine bloemkool
  • 4 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 300 ml magere melk
  • 1 koffielepel gehakte peterselie
  • tomaten en peterselie voor de presentatie
  • 100 g gehakte champignons
  • 1 eetlepel beschuitkruimels
  • 1 koffielepel(s) graantjesmosterd Amora
  • 225 g broccoli
  • 50 g geraspte kaas
  • peper
  • 25 g bloem

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kook de bloemkool en de broccoli beetgaar.
  2. Giet af en hou warm.
  3. Laat de champignons in 1 eetlepel Solo garen gedurende 3 minuten en giet ze af.
  4. Meng de rest van de Solo met de bloem en voeg er de melk bij.
  5. Roer tot een gladde saus op een zacht vuur.
  6. Breng verder op smaak met de mosterd, de champignons, de helft van de kaas, wat peper en de helft van de peterselie. Verdeel over de groenten.
  7. Meng de rest van de peterselie met de beschuitkruimels en strooi er over.
  8. Schuif onder de hete grill tot een mooie gratin.
  9. Werk af met tomaat en peterselie.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.