use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Aubergine met mozarella en gebakken kerstomaten
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Aubergine met mozarella en gebakken kerstomaten

Aubergine met mozarella en gebakken kerstomaten

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 citroen
  • 1.5 dl olijfolie
  • 2 bolletjes mozzarella
  • 12 kerstomaatjes
  • 10 basilicumblaadjes
  • 4 porties gemengde sla met dressing
  • 1 grote aubergine
  • 1 blokje Knorr Bouillon Finesse Groenten

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij de aubergine in plakken van een 0.5cm, besprenkel onmiddellijk met citroensap.
  2. Verkruimel het bouillonblokje in de helft van de olijfolie, strijk er de aubergines mee in, rooster ze en breng ze op smaak met zout en peper.
  3. Snij de mozarella in plakjes.
  4. Schik de aubergine en kaasplakjes dakpansgewijs op een ovenplaat en schuif die een 5-tal minuten in de op 160° voorverwarmde oven.
  5. Bak de kerstomaten kort in hete olijfolie en laat uitlekken op keukenpapier.
  6. Maak intussen de sla aan met de dressing.
  7. Schik de torentjes op de borden, leg er enkele kerstomaatjes langs en schik er de salade bij.
  8. Garneer met de basilicumblaadjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.