Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
barbecue

Antipasti salade

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding15 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
bijgerecht
hoofdgerecht
Italiaans
recipe image 3 koningentaart
  • 1 courgette
  • 1 gele paprika
  • 1 rode paprika
  • 4 tomaten
  • 1 rode ui
  • 35 g basilicum
  • 1 ciabatta
  • 5 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 75 g groene en zwarte olijven
  • extra vergine olijfolie
  • 1 fles dressing met balsamicoazijn en olijfolie
  1. Snij de courgette in schuine plakken en de paprika's in 4.
  2. Verwarm een grillpan en grill de groenten 3 minuten aan elke kant, zodat er mooie grilstrepen op komen.
  3. Doe ondertussen een flinke scheut Solo Vloeibaar in een schaal met wat peper en zout.
  4. Voeg de gegrilde groenten toe en schep goed om.
  5. Pel de ui en snij hem in ringen. Snij de tomaten in partjes.
  6. Meng de tomaten met de ui en breng op smaak met de dressing.
  7. Snijd 1/3 van de ciabatta in stukken, besprenkel met olijfolie en wat peper en zout.
  8. Bak de stukjes brood goudbruin in een koekenpan.
  9. Schep de croutons door de tomaten-en-ui-salade. Haal de groenten uit de olie en leg het geheel mooi op een bord.
  10. Schenk de dressing over de gegrilde groenten.
  11. Schep de tomatensalade in het midden en serveer met de rest van de ciabatta.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.