Zeeduivelgratin met parmezaan

Ingrédients pour 4 personnes

  • 600 g zeeduivelfilet
  • 2 trostomaten, in plakjes
  • 2-3 el droge witte wijn
  • 1 teen knoflook, geperst
  • 2 el kruiden, bv. peterselie, dille en/of basilicum
  • 3 el geraspte parmezaanse kaas

Préparation

  1. Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Dep de visfilet droog met keukenpapier en leg de vis in een ingevette ovenschaal. Bestrooi met zout en peper. Leg er de plakjes tomaat op. Roer de mascarpone los met de wijn. Meng er de knoflook, de kruiden en de kaas door. Verdeel het mengsel over de tomaat. Bak de zeeduivelgratin in de voorverwarmde oven in 20 minuten goudbruin en gaar. Lekker met aardappelpuree met olijfolie en fijngehakte basilicum. Geef er een groene salade bij.

Annonce

Réactions (0)

Combien d’étoiles donnez-vous à cette recette ?