Qu’allez-vous manger aujourd’hui ?
Witloofcrème
-
8 witloofstronken
-
0,5 l kippenbouillon
-
0,5 l melk
-
50 g bloem
-
10 cl room
-
1 eetlepel fijngehakte peterselie
-
zout, peper, mootmuskaat
Préparation
- Maak het witloof schoon en snijd het fijn.
- Breng de bouillon en de melk samen aan de kook. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Haal van het vuur.
- Roer de bloem in een beetje koud water, en roer dat mengsel beetje bij beetje door de warme soep.
- Zet opnieuw op het vuur en laat op laag vuur gedurende 20 minuten zachtjes koken. Roer voortdurend met een houten lepel.
- Voeg er het fijngesneden witloof bij en laat nog 10 minuten al roerend zachtjes doorkoken.
- Roer er vlak voor het opdienen de room door en bestrooi met de gehakte peterselie
Recevez nos délicieuses recettes pour cuisiner et pâtisser facilement au quotidien
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment
Autres recettes au succès garanti
Que disent les autres membres Solo sur cette recette ? (0)
Combien d’étoiles donnez-vous à cette recette ?