VOL AU VENT IN DE WOK

Ingrédients pour 4 personnes

  • Solo bakken en braden
  • 500 GR KIPFILET
  • 250 g PARIJSE CHAMPIGNONS
  • 1 UI
  • peper en zout
  • knorr finesse bouillon kip
  • 25 cl room
  • 25 cl melk
  • 200 gr gehakt (varken-kalf)
  • knorr economy bouillon kip
  • beetje maïzena
  • sap van 1 citroen
  • 4 videetjes

Préparation

  1. Snijd de kipfilet en de champignons in schijfjes en de ui in ringen.
  2. Kruid de kip met zout en peper en bak ze 2 minuten in de wok met wat Solo.
  3. Voeg daarna de champignons en ui toe.
  4. Blus met een beetje water en wat Knorr Finesse bouillon.
  5. Voeg daarna de room en melk toe en laat samen nog 5 minuten koken.
  6. Maak kleine balletjes van het gehakt en kook ze gaar met de Knorr economy bouillon in ongeveer 5 minuten.
  7. Doe tot slot een beetje maïzena en citroensap erbij in de wok.
  8. Dresseer de vol-au-vent met de balletjes in de videetjes

Astuce

Bereiding: 1. Snijd de kipfilet en de champignons in schijfjes en de ui in ringen. 2. Kruid de kip met zout en peper en bak ze 2 minuten in de wok met wat Solo. 3. Voeg daarna de champignons en ui toe. 4. Blus met een beetje water en wat Knorr Finesse bouillon. 5. Voeg daarna de room en melk toe en laat samen nog 5 minuten koken. 6. Maak kleine balletjes van het gehakt en kook ze gaar met de Knorr economy bouillon in ongeveer 5 minuten. 7. Doe tot slot een beetje maïzena en citroensap erbij in de wok. 8. Dresseer de vol-au-vent met de balletjes in de videetjes.

Annonce

Que disent les autres membres Solo sur cette recette ? (0)

Combien d’étoiles donnez-vous à cette recette ?