Visburger met verse tartare

Ingrédients pour 4 personnes

  • 4 piccolobroodjes
  • 4 filets (100 g) van witte vis (wijting, schelvis, kabeljauw)
  • beslag: 100 g bloem / 180 ml ijskoud spuitwater (of bier)
  • enkele blaadjes kropsla
  • 1/2 komkommer, in sliertjes gesneden
  • peper en zout
  • frituurolie

Préparation

  1. Klop een beslag van bloem en spuitwater (of bier).
  2. Haal de visfilets erdoor en frituur ze goudbruin op 180°C in ongeveer 6 minuten.
  3. Laat ze goed uitlekken op keukenpapier.
  4. Meng alle ingrediënten voor de tartare.
  5. Beleg ondertussen de piccolobroodjes met enkele blaadjes sla en sliertjes komkommer en schik de gebakken vis ertussen.
  6. Serveer met de verse tartare.

Annonce

Réactions (0)

Combien d’étoiles donnez-vous à cette recette ?