Recette 05 (0 votes)

verrassende visgratin

Il s'agit d'une recette de

temps
0 min
Ça vous donne l’eau à la bouche ?

D'autres ont également consulté


Préparation

  1. 1.Schil de aardappels en kook ze gaar in zout water.
  2. 2.Voeg melk en boter toe, stamp tot puree.
  3. 3.Roer er de eierdooier onder en breng goed op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
  4. 4.Meng op het einde de geraspte kaas door de puree.
  5. 5.Schik de visfilets in 4 ovenvaste schaaltjes en breng op smaak met peper en zout.
  6. 6.Roerbak de spinazie kort in olijfolie en laat eventjes uitlekken in een vergiet. Druk het overtollige vocht eruit.
  7. 7.Verdeel de spinazie over de vis.
  8. 8.Werk af met puree. Druk ze niet te plat op de vis en de spinazie, er mogen piekjes opstaan.
  9. 9.Zet ± 20 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven.
  10. 10.TIP: vervang de spinazie eventueel door kort aangebakken prei of voorgekookte broccoli.

Ingrédientspour 4 personnes

Que disent les autres membres Solo sur cette recette ? (0)

Combien d’étoiles donnez-vous à cette recette ?

Plus d'inspiration