Recette 05 (0 votes)

Slaatje van groene asperge met gerookte en gekookte ham

Il s'agit d'une recette de

temps
20 min
Ça vous donne l’eau à la bouche ?

D'autres ont également consulté


Préparation

  1. Snijd het harde onderstuk van de asperges, was ze en stoom ze 10 minuten. Snijd ze daarna in een viertal stukjes.
  2. Was de dragon en knip de blaadjes fijn.
  3. Snijd de gerookte en gekookte hesp in kleine stukjes.
  4. Doe in een mengkom een grote lepel mayonaise, een steutje porto en de dragon. Meng goed en voeg de hesp en de asperges toe. Hou de topjes van de asperges apart.
  5. Verdeel het mengsel op vier bordjes en garneer met de topjes van de asperges. Serveer als voorgerecht of tapa.

Que disent les autres membres Solo sur cette recette ? (0)

Combien d’étoiles donnez-vous à cette recette ?

Plus d'inspiration